Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρ. Δούρου: Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και συγκλίσεις

«Εχω καλέσει τον Γ. Πατούλη για να τον συναντήσω ώστε να δούμε μια σειρά από θέματα που θέλουν συμφωνίες και συνέργειες», δήλωσε.

Ρ. Δούρου: Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και συγκλίσεις

Τους πολίτες που την στήριξαν ευχαρίστησε η Ρένα Δούρου. «Σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα της κακοφωνίας και της παραπληροφόρησης και της εργαλειοποίησης δυο εθνικών τραγωδιών», δήλωσε.

Οσους προτίμησαν την αποχή ή μια άλλη πολιτική για την Περιφέρεια διαβεβαίωσε ότι η αυστηρή τους κρίση θα βοηθήσει να «γίνουμε καλύτεροι».

«Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις για αποτελεσματικές λύσεις και να μην χαθούν όσα πετύχαμε. «Σε ότι με αφορά θα συνεχίσω να το κάνω πράξη γιατί σε όλα τα σοβαρά θέματα χρειάζεται συναινετική λύση».

«Δεν θα περιμένω την ημερολογιακή αλλαγή. Εχω καλέσει τον Γ. Πατούλη για να τον συναντήσω ώστε να δούμε μια σειρά από θέματα που θέλουν συμφωνίες και συνέργειες», δήλωσε.

Όπως είπε «μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην πέσει η Ελλάδα σε αυτούς που την οδήγησαν στην πτώχευση. Πρέπει να αποτρέψουμε έναν πολιτικό ρεβανσισμό που οδηγεί την πατρίδα στις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v