Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δριμεία επίθεση Τζανακόπουλου στην κυβέρνηση

Αναφερόμενος στη διάταξη για την αναδρομική εφαρμογή του ασυμβίβαστου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε καμπανάκι πως με ευθύνη της κυβέρνησης μπορεί να ξεκινήσει μια μακριά διαδικασία όπου το ευρωπαϊκό δικαστήριο ενδέχεται να καταδικάσει τη χώρα.

Δριμεία επίθεση Τζανακόπουλου στην κυβέρνηση

Σφοδρή κριτική του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου για το θέμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού. “Αν σκοπεύετε να μετατρέψετε την Ελλάδα σε Ουγγαρία του Όρμπαν να γνωρίζετε πως δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε” είπε απευθυνόμενος στην κυβερνητική πτέρυγα.

Αναφερόμενος στη διάταξη για την αναδρομική εφαρμογή του ασυμβίβαστου στην Επιτροπή χτύπησε καμπανάκι πως με ευθύνη της κυβέρνησης μπορεί να ξεκινήσει μια μακριά διαδικασία όπου το ευρωπαϊκό δικαστήριο ενδέχεται να καταδικάσει τη χώρα. Θύμισε δε πως αυτό έχει γίνει άλλη μια φορά και αφορούσε στην Ουγγαρία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε βέλη στην κυβέρνηση για τις ρυθμίσεις για το άσυλο αλλά και για τους δήμους. Παράλληλα κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία πως βάζει “ψευδεπίγραφα” διλήμματα και έκρουσε καμπανάκι για “μία περίοδο πολιτικής παρακμής που κρύβεται σε ένα δήθεν τεχνοκρατικό πρόσωπο”.

Συνέχισε τα πυρά λέγοντας πως στην κυβέρνηση “ακυρώνουν τους εαυτούς τους με το ύφος και την αίσθηση της υπεροχής που υποτίθεται ότι τους δίνει το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν είναι τέτοιο που να μπορεί να δικαιώσει όλες τις επιλογές”. Και άσκησε κριτική σε μία σειρά κυβερνητικών επιλογών- αναφέροντας συγκεκριμένα πρόσωπα- λέγοντας “μέσα σε ένα μήνα καθόλου λευκό δεν έχει μείνει στο μητρώο σας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v