Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πυρά στην κυβέρνηση από την Έφη Αχτσιόγλου

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες επεσήμανε πως “δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία στην Ολομέλεια ο υπουργός Εργασίας κατέθεσε πολύ σοβαρές τροπολογίες” και επεσήμανε πως πρόκειται για “παράτυπη διαδικασία”.

Πυρά στην κυβέρνηση από την Έφη Αχτσιόγλου

Σφοδρή κριτική στο περιεχόμενο των τροπολογιών που κατέθεσε ο υπουργός Εργασίας αλλά και στη διαδικασία που ακολούθησε η κυβέρνηση άσκησε η Έφη Αχτσιόγλου.

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες επεσήμανε πως “δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία στην Ολομέλεια ο υπουργός Εργασίας κατέθεσε πολύ σοβαρές τροπολογίες” και επεσήμανε πως πρόκειται για “παράτυπη διαδικασία”

Η Εφη Αχτσιόγλου μίλησε για τροπολογίες που καταργούν βασικές διατάξεις, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως: καταργείται η προστασία των εργαζομένων με εργολαβίες, το αιτιολογημένο των απολύσεων που είχε περάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ευνοϊκή διάταξη που αφορούσε ημερομηνίες προσφυγής των εργαζομένων στο ΣΕΠΕ. Και σημείωσε πως τα θέματα αυτά ήταν “στις πάγιες θέσεις του ΣΕΒ”

Στη συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επέστρεψε στην ψηφοφορία γιατί δεν σκόπευε να νομιμοποιήσει την παράτυπη αυτή διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v