Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακοινώθηκε στη Βουλή η δικογραφία για Novartis

Περιλαμβάνονται οι καταθέσεις των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου καθώς και του αντεισαγγελέα Γ. Αγγελή.

Ανακοινώθηκε στη Βουλή η δικογραφία για Novartis

Ανακοινώθηκε η δικογραφία για τη Novartis στη Βουλή και πλέον έχουν πρόσβαση σε αυτή οι εκπρόσωποι των κομμάτων. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Δημήτρη Αβραμόπουλου, καθώς και του αντεισαγγελέα Γ. Αγγελή.

Η δικογραφία που έχει φτάσει στη Βουλή αναφέρεται στον Αλ. Τσίπρα και τον πρώην υπουργό Δ. Παππαγελόπουλο.

Να σημειωθεί πως η κυβερνητική πλειοψηφία προτείνει τη συγκρότηση της προκαταρκτικής επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο και την ανακοίνωση θα κάνει ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης.

Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφερθεί σε συνεργάτες του στο θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πει πως «εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας». Η αναφορά αυτή αφορούσε στον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο η κυβερνητική πλειοψηφία δεν αναμένεται να ζητήσει εξεταστική ή προανακριτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v