Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ. Τσιάρας: Τροποποιούμε αμφιλεγόμενες διατάξεις των Κωδίκων

O υπουργός Δικαιοσύνης εξαπέλυσε πυρά στην προηγούμενη κυβέρνηση για την ταχύτητα με την οποία προώθησε τους νέους Κώδικες μία ανάσα πριν τις εκλογές, «θυσιάζοντας» τους όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κ. Τσιάρας: Τροποποιούμε αμφιλεγόμενες διατάξεις των Κωδίκων

Τη μετατροπή του Ποινικού Κώδικα σε πραγματικό εργαλείο απονομής δικαιοσύνης- προκειμένου αυτός να ανταποκρίνεται στη σύγχρονη πραγματικότητα, στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στο ευρωπαϊκό πνεύμα- πετυχαίνουν σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης οι προωθούμενες ρυθμίσεις.

Παράλληλα ο Κ. Τσιάρας εξαπέλυσε πυρά στην προηγούμενη κυβέρνηση για την ταχύτητα με την οποία προώθησε τους νέους Κώδικες μία ανάσα πριν τις εκλογές, «θυσιάζοντας» τους όπως είπε χαρακτηριστικά

“Tροποποιούμε αμφιλεγόμενες διατάξεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στο νομικό κόσμο και το ευρύτερο σύνολο. Θέλουμε οι τροποποιήσεις να ανταποκρίνονται και στις προτεραιότητες της κυβέρνησης της ΝΔ για αυστηροποίηση του πλαισίου ποινών και στην εναρμόνιση των διατάξεων με το κοινό περί δικαίου αίσθημα” είπε κατά την τοποθέτηση του στη επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ο υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v