Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουμουτσάκος: Με σουβλάκια και μπύρες δεν γίνεται μεταναστευτική πολιτική

«Οι γραφικότητες πρέπει κάποτε να τελειώσουν» ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική. Καμπανάκι πως το τελευταίο εξάμηνο υπάρχει «μικρογραφία της κρίσης του 2015».

Κουμουτσάκος: Με σουβλάκια και μπύρες δεν γίνεται μεταναστευτική πολιτική

Μήνυμα με.... συγκεκριμένους αποδέκτες από τον Γ. Κουμουτσάκο, ο οποίος επεσήμανε πως “επειδή οι γραφικότητες πρέπει να τελειώνουν, με σουβλάκια, μπύρες και κοψίδια δεν γίνεται μεταναστευτική πολιτική". Μιλώντας στην Ολομέλεια- σε επίκαιρη ερώτηση για το μεταναστευτικό- επεσήμανε πως “προσυπογράφω τη δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη”, θέλοντας να δώσει απάντηση σε όσους ανεβάζουν τους τόνους στο μείζον αυτό θέμα.

Να σημειωθεί πως η Ντόρα Μπακογιάννη είχε σημείωσε πως “δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει ότι η έλλειψη ανθρωπιάς και στήριξης του αδύναμου μπορεί να είναι πολιτική θέση”, κάνοντας αναφορά και... σε νέους βουλευτές του κόμματος που δεν κατάλαβαν γιατί μιλούσαν. Τη σχετική δήλωση – που εκτιμάται πως μεταξύ άλλων φωτογράφιζε τον Κ. Κυρανάκη - είχε κάνει retweet και ο Γ. Κουμουτσάκος.

Ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε πως στο μεταναστευτικό η χώρα αντιμετωπίζει μια μικρογραφία της κρίσης του 2015 και αναφέρθηκε στις αυξημένες ροές. Όπως είπε τους τελευταίους έξι μήνες υπάρχει έξαρση των ροών για λόγους εξωτερικούς και επεσήμανε πως για την αποσυμφόρηση των νησιών έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα μετεγκατάστασης που αφορά πρόσωπα με προσφυγικό προφίλ και οικογένειες με παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v