Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ραγκούσης: Μήπως ο κ. Μητσοτάκης επιδιώκει έναν νέο Γρηγορόπουλο;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα καυστικός για όσα έγιναν σήμερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο «εναντίον φοιτητών, προφανώς με εντολή Μητσοτάκη».

Ραγκούσης: Μήπως ο κ. Μητσοτάκης επιδιώκει έναν νέο Γρηγορόπουλο;

Πυρά στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Γ. Ραγκούσης, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη νέα επιτυχία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα καυστικός για όσα έγιναν σήμερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο «εναντίον φοιτητών, προφανώς με εντολή Μητσοτάκη».

Για να προσθέσει, «μήπως ο κ. Μητσοτάκης επιδιώκει έναν νέο Γρηγορόπουλο;». Η αναφορά έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου των εισηγητών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στη Βουλή, μετά από σχετικό ερώτημα.

Όσον αφορά στα «γαλάζια» πυρά περί «αφωνίας» της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε θέματα που σχετίζονται με την εξάρθρωση της τρομοκρατίας, ο Γ. Ραγκούσης σημείωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να ντρέπεται», καθώς προσπαθεί «να χρησιμοποιήσει τους κόπους της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας με ευτελείς μεθόδους». Για να προσθέσει, «από χθες έχουμε συγχαρεί την αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τη νέα της επιτυχία, που είναι συνέχεια της σοβαρής προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v