Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν έχω δώσει λεφτά υποστηρίζει ο Κ. Φρουζής

To στέλεχος της Novartis δήλωσε ότι έχει υποστεί bullying και αναφέρθηκε σε μια σειρά ελέγχων που υπέστη. Τι είπε για την Ελ. Τουλουπάκη. "Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ απέδειξαν ότι αποφασίζουν με δυο μέτρα και δυο σταθμά", δήλωσε ο Τζανακόπουλος.

Δεν έχω δώσει λεφτά υποστηρίζει ο Κ. Φρουζής

Σε συνάντηση που είχε με την κ. Τουλουπάκη το Μάιο του 2018 αναφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Φρουζής στην προανακριτική επιτροπή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως o K. Φρουζής είπε πως τον φώναξε η κ. Τουλουπάκη και σημείωσε πως υπάρχουν στοιχεία.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες -καθώς η κατάθεση ήταν κλειστή- του προτάθηκε να είναι προστατευόμενος μάρτυρας, εφόσον υπάρχουν στοιχεία για να καταθέσει αναφορικά με την υπόθεση και πολιτικά πρόσωπα.

Ο ίδιος φέρεται να είπε πως δεν έχει δώσει λεφτά. Παράλληλα στην έναρξη της συνεδρίασης ο Κ. Φρουζής σύμφωνα με πληροφορίες είπε πως είχε υποστεί bullying και αναφέρθηκε σε μια σειρά ελέγχων που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Πέμπτη το πρωί.

Νωρίτερα, η συνεδρίαση ξεκίνησε χωρίς την παρουσία του Δ. Τζανακόπουλου και του Π. Πολάκη.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο μέρος, που αφορούσε τη συζήτηση για τις εξαιρέσεις βουλευτών (σ.σ. Κεγκέρογλου, Πλεύρη και Κυρανάκη) και το αίτημα ανάκλησης της εξαίρεσης των Δ. Τζανακοπουλου και Π. Πολάκη την αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσώπησε μόνο ο Σ. Λάππας.

Η πλειοψηφία απέρριψε το αίτημα για αναίρεση της εξαίρεσης των Τζανακόπουλου-Πολάκη. Υπερ της διατήρησης της απόφασης εξαίρεσης των Δ. Τζανακόπουλου και Π. Πολάκη ψήφισαν Ν.Δ. και ΚΙΝΑΛ. Κατά τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ και παρών επέλεξε η Ελληνική Λύση.

Επιπλέον, απορρίφθηκε από την προανακριτική το αίτημα που είχε υποβάλλει ο συνήγορος του Δ. Παπαγγελόπουλου για εξαίρεση των Κ. Κυρανάκη, Θ. Πλεύρη και Β. Κεγκέρογλου. Το αίτημα απέρριψαν όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων που μετέχουν στην προανακριτική με εξαίρεση το Σπ. Λάππα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τζανακόπουλος: Επεσαν οι μάσκες

Σε δήλωση του στο περιστύλιο της Βουλής ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σημείωσε πως "οι μάσκες σήμερα έπεσαν. Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ απέδειξαν με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι αποφασίζουν με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αρνήθηκαν να εφαρμόσουν για τους εαυτούς τους όσα δε δίστασαν να εφαρμόσουν για τη μειοψηφία. Έχουν υπονομεύσει το Κοινοβούλιο, το Σύνταγμα, τους θεσμούς εξευτελίζοντας τελικά τους ίδιους τους εαυτούς τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αφαιρεθεί και το τελευταίο φύλλο συκής που νομίζουν ότι διαθέτουν και να εξεταστεί ο κ. Φρουζής, θα εκπροσωπηθεί στη σημερινή συνεδρίαση από τον εισηγητή του Σπύρο Λάππα. Η σύνθεση της αντιπροσωπείας του παραμένει αναλλοίωτη. Η παρωδία έχει πλέον αποκαλυφθεί".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v