Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τη Μάγδα Φύσσα προτείνει για ΠτΔ το ΜέΡα 25

«Δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο εκτός από τη Μάγδα Φύσσα. Τη γυναίκα που χωρίς να το έχει προσπαθήσει, χωρίς να το έχει επιδιώξει, σηκώνει στους ώμους της τον αγώνα των Ελλήνων εναντίον του αυταρχισμού, εναντίον του φασισμού, εναντίον της μισαλλοδοξίας», τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Τη Μάγδα Φύσσα προτείνει για ΠτΔ το ΜέΡα 25

Τη Μάγδα Φύσσα , μητέρα του Παύλου Φύσσα, προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το ΜέΡα 25.

Σε δήλωση του ο Γ. Βαρουφάκης ανέφερε μεταξύ άλλων «δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο εκτός από τη Μάγδα Φύσσα. Τη γυναίκα που χωρίς να το έχει προσπαθήσει, χωρίς να το έχει επιδιώξει, σηκώνει στους ώμους της τον αγώνα των Ελλήνων εναντίον του αυταρχισμού, εναντίον του φασισμού, εναντίον της μισαλλοδοξίας.Είναι μία στιγμή που μπορούμε ως Έλληνες να ενωθούμε πίσω από αυτό το πρόσωπο ως υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας».

Για να προσθέσει «το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη για να επιβάλλει μια τέτοια επιλογή, όμως αν και άλλοι βουλευτές από άλλα κόμματα συνυπογράψουν και ψηφίσουν μαζί μας την Μάγδα Φύσσα για ΠτΔ, πιστεύω ότι όλοι μαζί θα έχουμε κάνει μία σημαντικότητα δήλωση ενότητας εναντίον της μισαλλοδοξίας, εναντίον του φασισμού, εναντίον του αυταρχισμού που γέννησε αυτή η κρίση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v