Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συζήτηση του σχεδίου Ηρακλής στις επιτροπές της βουλής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σύγκληση των επιτροπών της Βουλής για να συζητηθεί το σχέδιο «Ηρακλής» ζητούν 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σχετικό αίτημα έχει υποβάλλει η ΓΣΕΒΕΕ.

Συζήτηση του σχεδίου Ηρακλής στις επιτροπές της βουλής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, απέστειλαν -εκ μέρους της Κ.Ο. του κόμματος- 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να γίνει αποδεκτό το αίτημα της ΓΣΕΒΕΕ για σύγκληση σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων.

Στόχος είναι να συζητηθούν και να διευκρινιστούν θέματα που σχετίζονται με την υλοποίηση του σχεδίου «Ηρακλής».

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζουν «αυτονόητη την αξίωση της οργανωμένης επιχειρηματικότητας για διαφάνεια» στην εφαρμογή του νέου πλαισίου διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων. Παράλληλα τονίζουν ότι η κλήση των διοικήσεων των τραπεζών και των «εξυπηρετητών» θα συμβάλλει στη «διασφάλιση της ύψιστης διαφάνειας στη διαχείριση των χρημάτων του ελληνικού λαού», τα οποία ανέρχονται στα 12 δισεκατομμυρια ευρώ κατ’ ελάχιστον.

Σημειώνεται πως ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, και ο αναπληρωτής τομεάρχης Γιώργος Τσίπρας είχαν πρόσφατα συνάντηση με τα μέλη της ΓΣΕΒΕΕ και δήλωσαν τη στήριξή τους σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v