Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταψηφίζει διάταξη για τους Χώρους Εποπτευόμενης Χρήσης η Μ. Γιαννάκου

Η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως η συγκεκριμένη διάταξη πρέπει να αποσυρθεί, καθώς ακόμα δεν έχει μελετηθεί το θέμα στο εξωτερικό για να δούμε τα αποτελέσματα.

Καταψηφίζει διάταξη για τους Χώρους Εποπτευόμενης Χρήσης η Μ. Γιαννάκου

Διαφωνεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου με τη ρύθμιση που προβλέπεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τους Χώρους Εποπτευόμενης Χρήσης (που θα μπορούν να γίνονται και από τους ΟΤΑ).

Μιλώντας στην επιτροπή της Βουλής σημείωσε πως η συγκεκριμένη διάταξη πρέπει να αποσυρθεί, καθώς ακόμα δεν έχει μελετηθεί το θέμα στο εξωτερικό για να δούμε τα αποτελέσματα. Μάλιστα έκανε ένα ακόμα βήμα, λέγοντας πως αν παραμείνει η ρύθμιση θα την καταψηφίσει.

Την απόσυρση του συγκεκριμένου άρθρου έχει ζητήσει και το ΚΚΕ με το βουλευτή Μ. Συντυχάκη να κάνει λόγο για “χώρους εποπτευόμενου θανάτου”.

To λόγο πήρε στη συνέχεια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, σημειώνοντας πως ανάλογη διάταξη είχε ψηφιστεί από το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα η όποια τροποποίηση αφορά στους ΟΤΑ.

Επομένως, σημείωσε, η διάταξη υπάρχει και δεν είναι κάτι καινούργιο, ενώ αναφέρθηκε και στο τι γίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μεταξύ άλλων μίλησε για ένα ανθρωπιστικό ζήτημα και ζήτημα προστασίας της δημόσιας υγείας και δεν έχει να κάνει με τη χρήση των ναρκωτικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v