Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ. Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει καμία κανονικότητα

Μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι το μνημόνιο που ψήφισε και εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέφερε από τα προηγούμενα και πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Γ. Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει καμία κανονικότητα

Η κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας, αλλά και το θέμα των κόκκινων δανείων κυριάρχησαν στην ομιλία του γραμματέα του ΜέΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη. Κατά την τοποθέτηση του είπε πως “οι εργαζόμενοι κουνάνε το κεφάλι τους με αυτά που ακούνε” και σημείωσε πως “στην πραγματικότητα αυτό που ζούμε είναι το τέλος της κανονικότητας ”.

Μάλιστα σημείωσε πως επί ημερών του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ανέβηκε ο κατώτατος μισθός και καταργήθηκε ο υποκατώτατος υπήρξε μείωση του μέσου μισθού. "Δεν υπάρχει καμία κανονικότητα" επεσήμανε και προσέθεσε πως “σε πολλές επιχειρήσεις απολύονται εργαζόμενοι και προσλαμβάνονται άλλοι ενοικιαζόμενοι”

Μιλώντας στην Ολομέλεια ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι το μνημόνιο που ψήφισε και εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέφερε από τα προηγούμενα και είπε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Παράλληλα αναφέρθηκε στην περίοδο του 2015 και στο ενδεχόμενο να “ανταλλαγούν” τα πλεονάσματα για τις εργασιακές σχέσεις.

Κλείνοντας επεσήμανε πως το ΜέΡΑ 25 «είναι διατεθειμένο να αγωνιστεί για πραγματικές λύσεις και πρότεινα στα κόμματα να καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι να συζητήσουν και τα εργασιακά και το πρόβλημα των κόκκινων δανείων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v