Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Για «εκθέσεις ιδεών» και «μισές αλήθειες» στη Βουλή έκανε λόγο ο Κ.Βελόπουλος

«Αφήστε τον Έλληνα να βγάλει τα λεφτά του από τα σεντούκια και τα στρώματα και να τα μεταφέρει στις τράπεζες για να δοθούν δάνεια για επενδύσεις. Βγάλτε από το μυαλό σας την λογική του αστυνομικού», τόνισε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Για «εκθέσεις ιδεών» και «μισές αλήθειες» στη Βουλή έκανε λόγο ο Κ.Βελόπουλος

“Αναμίξατε την αλήθεια με το ψέμα και είπατε μισές αλήθειες” είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, τονίζοντας πως στη συζήτηση στον Ολομέλεια άκουσε “ εκθέσεις ιδεών, θεωρίες και εικοτολογίες”. Ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση είπε ότι δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγή πλούτου με ισχυρή φορολόγηση, ενώ εστίασε και στα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Συνέχισε τις αναφορές του στην οικονομία λέγοντας πως : «αφήστε τον Έλληνα να βγάλει τα λεφτά του από τα σεντούκια και τα στρώματα και να τα μεταφέρει στις τράπεζες για να δοθούν δάνεια για επενδύσεις. Βγάλτε από το μυαλό σας την λογική του αστυνομικού”.

Παράλληλα επεσήμανε πως “σταματήστε να λειτουργείτε αστυνομικά. Δεν μπορείτε να κυνηγάτε τους ξένους επενδυτές με το ντουφέκι για επενδύσεις που ποτέ δεν έρχονται και να επιβάλλετε υψηλή φορολόγηση στους Έλληνες που θέλουν να επενδύσουν στην χώρα».

Τέλος στη δευτερολογία εξέφρασε προβληματισμό για την κίνηση του Γ. Βαρουφάκη, λέγοντας παράλληλα πως τότε έπρεπε να είχαν μιλήσει κάποιοι.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v