Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουλή: Με... Καζαντζίδη έκλεισε την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης

Συζητείται στην Ολομέλεια η άρση της ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας. Έχει γίνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από το Γ. Κουρτάκη.

Βουλή: Με... Καζαντζίδη έκλεισε την ομιλία του ο Παύλος Πολάκης

Με ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντίδη έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης. Το τραγούδι είναι το «δεν θέλω να μου δέσετε τα μάτια» και μάλιστα ακούστηκε στην Ολομέλεια από το κινητό του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Κουρτάκης είχε καταθέσει μήνυση, καθώς ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει σε ανάρτησή του ότι «παρά τη λάσπη, παρά τα λεφτά που έριξε ο Κουρτάκης και διάφοροι τοπικοί σουπερμαρκετάδες εκεί κάτω για να με λασπολογήσουν, δεν τα καταφέρατε. Δεκαπέντε χιλιάδες τετρακόσιοι ψήφοι, δεκαπέντε χιλιάδες καρφιά σε σας...».

Μιλώντας στην Ολομέλεια ο Παύλος Πολάκης μίλησε για «πόλεμο» που συνδέεται με την πολιτική του δραστηριότητα, σημειώνοντας «δεν ήξερα τον Κουρτάκη από χθες» Όπως είπε «από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης ακούμε ότι ο Πολάκης δεν έχει τρόπους, καπνίζει, έχει μουστάκι και τρώει ψάρια με κρέας»
Παράλληλα αναφέρθηκε στη διαφημιστική δαπάνη που έπαιρναν μέσα ενημέρωσης από το ΚΕΕΛΠΝΟ, μιλώντας για ποσά που κατευθύνονταν σε μικρής εμβέλειας sites.

Κατά την τοποθέτηση του χρησιμοποίησε προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον Γ. Κουρτάκη, ενώ αναφέρθηκε σε σειρά δημοσιευμάτων που είχαν γίνει για τον ίδιο. Για να προσθέσει «θέλετε να με φιμώσετε για να μην ενοχλώ» και έκανε λόγο «για βιομηχανία αγωγών».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v