Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα Σκυλακάκη-Τσακαλώτου με αναφορές και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

«Η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε μισές ΜΕΘ από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο» είπε ο Θ. Σκυλακάκης, για να παρέμβει ο Ευκ. Τσακαλώτος και να σημειώσει «πόσες ήταν μέχρι το 2015; Πόσο αυξήσαμε το ποσοστό για την υγεία; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι να τα λες αυτά;».

Κόντρα Σκυλακάκη-Τσακαλώτου με αναφορές και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάσταση στα νοσοκομεία πυροδότησε πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο, με αναφορές και στα εσωκομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε μισές ΜΕΘ από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο» είπε ο Θ. Σκυλακάκης, για να παρέμβει ο Ευκ. Τσακαλώτος και να σημειώσει «πόσες ήταν μέχρι το 2015; Πόσο αυξήσαμε το ποσοστό για την υγεία; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι να τα λες αυτά;».

Τότε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είπε «βλέπω ότι τα εσωκομματικά αλλάζουν την αγωγή του ανθρώπου». Ουσιαστικά ... παρέπεμψε στη συζήτηση που γίνεται εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τις τελευταίες δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και τις αποστάσεις από τη φράση «πολιτικός απατεώνας» που είχε χρησιμοποιήθηκε ο Αλ. Τσίπρας για τον Κ. Μητσοτάκη.

Σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που σημείωσε «μην λες εξυπνάδες. Εξυπνάδες αλλού». Για να «επανέλθει» η συζήτηση στην υγεία, με τον Θ. Σκυλακάκη να αναφέρει πως «το πόσες ΜΕΘ παραδώσατε και πόσες έχουμε τώρα είναι γνωστά στον ελληνικό λαό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v