Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βελόπουλος: Κακώς η κυβέρνηση έφερε τον πτωχευτικό κώδικα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε πως θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας στον υπουργό Οικονομικών, ασκώντας παράλληλα κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ πως αν έπρεπε να κάνει σχετική πρόταση έπρεπε να την υποβάλει συνολικά κατά της κυβέρνησης.

Βελόπουλος: Κακώς η κυβέρνηση έφερε τον πτωχευτικό κώδικα

Κριτική στην κυβέρνηση πως δεν έπρεπε να φέρει τώρα τον πτωχευτικό κώδικα, τη στιγμή που έπρεπε να είναι όλοι ενωμένοι καθώς το Oruc Reis «κόβει βόλτες» άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Μιλώντας στην Ολομέλεια ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε πως θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας στον υπουργό Οικονομικών, ασκώντας παράλληλα κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ πως αν έπρεπε να κάνει σχετική πρόταση έπρεπε να την υποβάλει συνολικά κατά της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τους υπουργούς να σταματήσουν τις δηλώσεις για τα 12 ναυτικά μίλια. Όπως είπε «αφού είναι επίσημη θέση της κυβέρνησης τα 12 μίλια, ας τα ανακηρύξουμε αύριο…», ενώ απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε «ζητάτε την επέκταση των χωρικών μας υδάτων αλλά δεν την κάνατε όταν κυβερνούσατε εσείς»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v