Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουτσούμπας: «Στρατηγική η σύμπλευση» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Από το βήμα της Βουλής ο ΓΓ του ΚΚΕ τόνισε πως «η κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας έχει τη δική σας υπογραφή κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να περηφανεύεται ότι της έδωσε τη χαριστική βολή».

Κουτσούμπας: «Στρατηγική η σύμπλευση» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφέροντας «είστε βαθιά γελασμένοι αν νομίζετε ότι με μια βολική αντιπαράθεση θα καταφέρετε να θολώσετε τα νερά και να κρύψετε τη βασική στρατηγική σας σύμπλευση».

Από το βήμα της Βουλής ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε πως «η κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας έχει τη δική σας υπογραφή κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να περηφανεύεται ότι της έδωσε τη χαριστική βολή».

Απευθυνόμενος στην κυβερνητική πτέρυγα είπε «έχετε το θράσος να παρουσιάζετε το νέο πτωχευτικό κώδικα ως δεύτερη ευκαιρία» και συμπλήρωσε «λίγο ακόμα και θα ζητήσετε να σας χτίσουν άγαλμα». Συνέχισε τα πυρά αναφέροντας «για πρώτη φορά θα καθιερωθεί πτώχευση φυσικού προσώπου» και ανέφερε «κάνατε τους εργαζόμενους νοικάρηδες στα σπίτια τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v