Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ για Πέτσα-ΕΟΔΥ: Μαγείρεμα στοιχείων με πολιτική σκοπιμότητα

Θεωρούμε ότι η εισαγγελική παρέμβαση για απόκρυψη, συσκότιση και διαστρέβλωση στοιχείων είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

ΣΥΡΙΖΑ για Πέτσα-ΕΟΔΥ: Μαγείρεμα στοιχείων με πολιτική σκοπιμότητα
ΣΥΡΙΖΑ: Μαγείρεμα στοιχείων με πολιτική σκοπιμότητα

«Ο κ. Πέτσας μέχρι στιγμής δεν έχει πει ψέματα μόνο για το από πού ανατέλλει ο ήλιος. Οπότε ο λόγος του δεν έχει καμία αξία γιατί επί 8 μήνες διαψεύδεται καθημερινά από την ίδια την πραγματικότητα», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοσιεύματα εφημερίδων και την απάντηση του κ. Πέτσα.

«Ωστόσο σήμερα έχουμε δύο εφημερίδες οι οποίες, όχι μόνο δείχνουν εγκληματικά λάθη διαχείρισης της πανδημίας με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων συναθρώπων μας καθημερινά, αλλά και κάτι χειρότερο: ότι μαγειρεύονται στοιχεία με πολιτική σκοπιμότητα για να μην αναδειχθεί το ακριβές μέγεθος της τραγωδίας που ζούμε», σημειώνει.

Πλέον τον λόγο πρέπει να έχει η δικαιοσύνη. Θεωρούμε ότι η εισαγγελική παρέμβαση για απόκρυψη, συσκότιση και διαστρέβλωση στοιχείων είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Η κυβέρνηση θα πρέπει σήμερα κιόλας να μοιράσει στα κόμματα της Βουλής τα πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής, που αρνείται εδώ και έξι μήνες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v