Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη Γεννηματά «ξήλωσε» τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής ορίζονται κατά σειρά οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης. Η αντίδραση του Ανδ. Λοβέρδου.

ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη Γεννηματά «ξήλωσε» τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Αλλάζει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο το Κίνημα Αλλαγής με απόφαση της Φώφης Γεννηματά, γεγονός που πυροδοτεί νέες συζητήσεις στο εσωτερικό του κόμματος. Ειδικότερα ανακοινώθηκε πως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής ορίζονται κατά σειρά οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος σε ανακοίνωσή του κρατά σε αυτή τη φάση χαμηλά τους τόνους. Σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ. Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη».

Σε αυτή την απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής φαίνεται πως έχει παίξει ρόλο η διαφορετική οπτική που υπάρχει με τον Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με τη στρατηγική του κόμματος. Παράλληλα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις στην εσωκομματική «σκακιέρα» του Κινήματος Αλλαγής, στον δρόμο προς το συνέδριο που θα γίνει εκτός απροόπτου το Νοέμβριο.

Στο συνέδριο θα γίνει και εκλογή της ηγεσίας και ήδη οι υποψήφιοι σταδιακά ανοίγουν τα χαρτιά τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι υποψήφιος και εκτιμάται πως μπορεί να εκπροσωπήσει μια πιο «δεξιά» πτέρυγα του Κινήματος Αλλαγής. Δεδομένο είναι πως είναι κατά της οποιαδήποτε συζήτησης για προοδευτικό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v