Νοτοπούλου: Πώς θα ζήσουν οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό-Επισιτισμό κ. Χατζηδάκη

Στην αναμονή οι εργαζόμενοι να εμφανιστούν στο σύστημα του ΕΦΚΑ τα ένσημα από το κράτος με αποτέλεσμα όσοι είναι δικαιούχοι επιδομάτων από τον ΕΦΚΑ να μην μπορούν να τα λάβουν, αναφέρει η Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Νοτοπούλου: Πώς θα ζήσουν οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό-Επισιτισμό κ. Χατζηδάκη

«Μέχρι να ενημερωθεί ο κ. Χατζηδάκης οι εργαζόμενοι εργαζόμενες στον Τουρισμό-Επισιτισμό αναρωτιούνται πώς θα ζήσουν. Η κραυγή αγωνίας τους δεν αγγίζει όμως τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του. 
Λένε «πεινάμε» εδώ και δυο μήνες μα κυβέρνηση της ΝΔ σφυρίζει αδιάφορα!», αναφέρει δήλωση της Τομεάρχη Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

«Διότι εδώ και μήνες τους έχει εγκαταλείψει χωρίς εισόδημα από επιλογή. ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ οι εργαζόμενοι στην εστίαση από τον Μάρτιο του 2020. Στην αναμονή οι εποχικά εργαζόμενοι στον Τουρισμό των οποίων έληξε το επίδομα ανεργίας τον Γενάρη, για το αν τελικά θα επιδοτηθούν Απρίλιο-Μάιο που θα ξαναμπούν για δουλειά», σημειώνει.

«Στην αναμονή οι εργαζόμενοι να εμφανιστούν στο σύστημα του ΕΦΚΑ τα ένσημα από το κράτος με αποτέλεσμα όσοι είναι δικαιούχοι επιδομάτων από τον ΕΦΚΑ να μην μπορούν να τα λάβουν. Στην αναμονή η επίλυση ζητημάτων ασφαλιστικών εισφορών που θα έπρεπε να ήταν στο ύψος του ονομαστικού μισθού και όχι στα 534€ σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ. Διότι για την κυβέρνηση της ΝΔ ο Τουρισμός δεν είναι οι άνθρωποί «ΤΟΥ» αλλά οι άνθρωποί «ΤΟΥΣ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v