Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσα θέλετε να μας... τρελάνετε κ. Καραμανλή;

«Τη μια “κολλάει” στα μέσα μαζικής μεταφοράς, την άλλη όχι” η απάντηση του Ν.Παππά στη νέα θέση του υπουργού Μεταφορών. “Επίσης η γη δεν είναι επίπεδη”, το αιχμηρό σχόλιο της Κουμουνδούρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσα θέλετε να μας... τρελάνετε κ. Καραμανλή;

Με σατυρικό τρόπο σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση τη νέα θέση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του ιού, παρότι πριν από 20 ημέρες υποστήριξε το ακριβώς αντίθετο.

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επικαλείται, κατ΄αρχάς, την τοποθέτηση της επιστημονικής κοινότητας ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

“Η πραγματικότητα όμως δεν φαίνεται να συγκινεί τον κ. Καραμανλή. Σε σημερινή του συνέντευξη, στο Θέμα 104,6, αμφισβήτησε αυτή την άποψη”, τονίζει.

Και προσθέτει: “Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τον κ. Καραμανλή ότι:

α. η γη δεν είναι επίπεδη.

β. τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός.

γ. τα Μέσα Μεταφοράς αποτελούν εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

Καλό θα ήταν λοιπόν, τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και συνολικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, να σταματήσουν τουλάχιστον να κοροϊδεύουν τους πολίτες που καθημερινά στοιβάζονται στα Μέσα Μεταφοράς. Είναι φανερό ότι ούτε έχουν, ούτε ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχέδιο για την προστασία της δημόσιας υγείας”.

Ν.Παππάς: Θα μας τρελάνετε;

Αιχμηρή δήλωση, επί του θέματος, έκανε και ο αρμόδιος τομεάρχης Μεταφορών Νίκος Παππάς.

“Ο κ. Καραμανλής είπε σήμερα ότι δεν έχει αποδειχθεί πως ο κορωνοϊός ‘κολλάει’ στα ΜΜΜ. Είναι ο ίδιος Καραμανλής που πριν μερικές εβδομάδες παραδεχόταν, σε τροπολογία του, ότι ‘η χρήση των ΜΜΜ εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους διάδοσης του COVID-19’.

Αλήθεια, πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε; Μαζί με τον κ. Μητσοτάκη είστε υπεύθυνοι για τον συνωστισμό στα ΜΜΜ.

Ντροπή, κ. Καραμανλή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v