Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πλειστηριασμός για το σπίτι της Ι.Κολοβού εκτελέσθηκε στις 16/3/2022

“Ψευδής ο ισχυρισμός του Θ.Σκυλακάκη ότι έγινε τον Μάρτιο του 2019”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. “Σε λίγο θα μας πουν ότι ο κ.Πάτσης ήταν βουλευτής μας”!

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πλειστηριασμός για το σπίτι της Ι.Κολοβού εκτελέσθηκε στις 16/3/2022

Την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θόδωρου Σκυλακάκη, ότι το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού εκπλειστηριάστηκε τον Μάρτιο του 2019, δηλαδή επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

“Μάταια προσπαθεί να θολώσει τα νερά ο κ. Σκυλακάκης και η κυβέρνηση των Πάτσηδων”, αναφέρουν αρμόδιες πηγές και σημειώνουν:

“Ο πλειστηριασμός του ακινήτου της κας Κολοβού δεν έγινε στις 20.3.19 όπως ψευδώς είπε ο κ. Σκυλακάκης. Δεν έγινε ούτε καν τον Οκτώβρη του 2019, όπου ακόμη ίσχυε το πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από ολιγόμηνη παράταση που του είχε δώσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο πλειστηριασμός του εν λόγω ακινήτου εκτελέστηκε στις 16/3/2022, όπως επιβεβαιώνεται και από το e-auction.gr (https://www.eauction.gr/Auction/Details/1_1g4g6_4cah71bc0da324_c_i3dc12f), επί διακυβέρνησης ΝΔ, μετά την ψήφιση του πτωχευτικού νόμου του κ. Μητσοτάκη που ήρε κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας και μετά την καταψήφιση τριών τροπολογιών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για διατήρηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας”.

Όπως προσθέτουν ειρωνικά, “σε λίγο θα μας πουν ότι και ο κ. Πάτσης ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ”.

Νωρίτερα, ο κ.Σκυλακάκης είχε δηλώσει στη Βουλή: “Βλέπω την ημερομηνία της ανακοίνωσης του πλειστηριασμού, 20.3.19. Ποιος ήταν κυβέρνηση την ημέρα που βγήκε το σπίτι της κυρίας αυτής στον πλειστηριασμό; Με ποιανού τη νομοθεσία βγήκε; Δε θα πω τι είναι να πηγαίνεις στο σπίτι της και να λες τι κακό είναι αυτό. Η λέξη υποκρισία τριγυρίζει στο μυαλό μου”.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v