Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτοψία Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ για τη «μόνιμη μείωση τιμής»

Ενημερώθηκε για την πορεία εφαρμογής της πρωτοβουλίας, όπου πλέον έχουν ενταχθεί περισσότεροι από 868 κωδικοί προϊόντων που υπάγονται σε 37 κατηγορίες αγαθών. Τον πρωθυπουργό συνόδευσε ο υπ. Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. Η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοψία Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ για τη «μόνιμη μείωση τιμής»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το πρωί σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία εφαρμογής της πρωτοβουλίας «Μόνιμη Μείωση Τιμής», όπου πλέον έχουν ενταχθεί περισσότεροι από 868 κωδικοί προϊόντων που υπάγονται σε 37 κατηγορίες αγαθών, και για τη συνεχιζόμενη εφαρμογή του προγράμματος «Καλάθι του Νοικοκυριού».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και πελάτες του καταστήματος.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

ΣΥΡΙΖΑ: Πανευρωπαϊκό στον πληθωρισμό τροφίμων - Η ΝΔ αρνείται να τιθασεύσει την ακρίβεια

«Οι τιμές των τροφίμων καλπάζουν. Η Ελλάδα κατέκτησε για τον Οκτώβριο την πανευρωπαϊκή κορυφή στον πληθωρισμό τροφίμων. Πρόκειται για ένα ακόμα «επίτευγμα» της κυβέρνησης της Ν.Δ., η οποία αρνείται να τιθασεύσει την ακρίβεια».

Τα παραπάνω αναφέρει κοινή δήλωση του Νίκου Παππά, τομεάρχη Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και του Χρήστου Γιαννούλη, τομεάρχη Ανάπτυξης, για τον πληθωρισμό τροφίμων.

«Αρνείται να ελέγξει την αισχροκέρδεια, αρνείται να μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα, αρνείται να ενισχύσει ουσιαστικά τα εισοδήματα των πολιτών. Έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι λύση δεν αποτελούν ούτε τα κουπόνια ούτε τα καλάθια, ούτε προφανώς η κατάργηση των προσφορών, που πρόσφατα σκαρφίστηκαν», προσθέτουν.

«Η πολιτική των κυρίων Μητσοτάκη, Χατζηδάκη και Σκρέκα αντικατοπτρίζεται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Η επιλογή τους στις ζωές των νοικοκυριών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v