Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Ναι στην τροπολογία για τους μετανάστες

Ελπίζουμε η ΝΔ να μην υποκύψει στις ακροδεξιές κραυγές και την αποσύρει”, τόνισε η Θ. Τζάκρη. Κάθετα αρνητική στην τροπολογία η Ελληνική Λύση του Κυρ. Βελόπουλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ναι στην τροπολογία για τους μετανάστες

Την ευχή να μην υποκύψει η κυβέρνηση “στις ακροδεξικές κραυγές” και αποσύρει την τροπολογία για τους μετανάστες εξέφρασε η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Όπως εξήγησε, η κυβέρνηση αναγκάσθηκε να υιοθετήσει την προεκλογική πρόταση του κόμματός της, πιεσμένη από το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης.

“Τότε την λοιδορούσε, τώρα προχωρά στην ταχεία νομιμοποίηση της παραμονής και εργασίας των παράτυπων μεταναστών στην χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παρά το γεγονός ότι η τροπολογία δεν προβλέπει ασφαλιστικές δικλείδες και είναι ένα τυφλό οριζόντιο μέτρο, εντούτοις την υπερψηφίζει διότι υπηρετει τρέχουσες παραγωγικές και κοινωνικές ανάγκες της Ελλάδας. Ελπίζουμε η ΝΔ να μην υποκύψει στις ακροδεξιές κραυγές και την αποσύρει”, τόνισε.

Ελλ.Λύση: “Ντροπή και έγκλημα”

Κάθετα αρνητική στην τροπολογία εμφανίστηκε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κώστας Χήτας, πρόκειται για “τροπολογία ντροπή” και “έγκλημα κατά της πατρίδας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v