Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δούκας σε Μητσοτάκη: Αντί για ειρωνείες ας στηρίξει δράσεις μας για ευάλωτα νοικοκυριά

«Λυπάμαι. Θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια και τις σχετικές συζητήσεις με την υπουργό κα Ζαχαράκη, αντί να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες», απάντησε ο νέος δήμαρχος Αθηναίων στη σπόντα του πρωθυπουργού, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη στεγαστική κρίση.

Δούκας σε Μητσοτάκη: Αντί για ειρωνείες ας στηρίξει δράσεις μας για ευάλωτα νοικοκυριά

«Οι άστεγοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, η κοινωνία των πολιτών. Αυτές είναι οι συλλογικότητες τις οποίες υπερασπίζομαι και λυπάμαι, πραγματικά, για την ειρωνική αντιμετώπισή τους από τον πρωθυπουργό στη Βουλή», αναφέρει απάντηση-δήλωση του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, σχετικά με τη συζήτηση για τη στεγαστική κρίση.

«Όσον αφορά τα κλειστά ακίνητα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια που κάνω, τις σχετικές συζητήσεις που είχα με την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Ζαχαράκη, αλλά και τη δημόσια τοποθέτησή μου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων», πρόσθεσε.

«Αντί, λοιπόν, να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες, τον καλώ να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v