Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βελόπουλος: «Υποκομματίδιο Σημίτη» κατάντησε τη ΝΔ ο Μητσοτάκης

«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πολιτική καριέρα με ψέματα, με το θάψιμο των Τεμπών και με την προσπάθειά του να αποσείσει από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη».

Βελόπουλος: «Υποκομματίδιο Σημίτη» κατάντησε τη ΝΔ ο Μητσοτάκης

«Ο πρωθυπουργός μας έχει συνηθίσει να αναφέρεται στον εαυτό του. Έχει ένα υπέρμετρο "εγώ". Έτσι λοιπόν μίλησε για υποκομματίδια. Και έχει απόλυτο δίκιο. Να του υπενθυμίσουμε ότι έχει καταντήσει τη ΝΔ υποκομματίδιο του Σημίτη: Υπουργοί σημιτικοί, βουλευτές σημιτικοί, στελέχη σημιτικά και πολιτική σημιτική. Αρα, λοιπόν, το υποκομματίδιο της ΝΔ, δηλαδή του Σημίτη, δεν πρέπει να μιλάει», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κάνει πολιτική καριέρα με ψέματα. Και επειδή με το θάψιμο των Τεμπών αλλά και με την προσπάθειά του να αποσείσει από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη επιχειρεί να μεταθέσει σε εμάς την ευθύνη λέγοντας ψέματα, θα του αποδείξουμε ότι καριέρα με ψέματα δεν μπορείς να κάνεις», υποστήριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Εχω την πρώτη φωτογραφία, Μάρτιος του '23, που δείχνει ότι έγινε μπάζωμα. Έχουμε και μετά από μερικούς μήνες τις φαγάνες, να μπαζώνουν περισσότερο τον χώρο και να βάζουν άσφαλτο», σημείωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση.

«Ας αφήσει λοιπόν τα ψέματα ο πρωθυπουργός, ας αφήσει τα προσωπικά του ψέματα και την προσωπική του ευθύνη κατά μέρος, ας αναλάβει την ευθύνη και να σταματήσει να λέει ψέματα και να επιτίθεται στην αλήθεια. Αυτό που τού λέμε είναι το εξής: Οι νεκροί ζητούν δικαίωση. Και αυτή η δικαίωση θα έρθει με εμάς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους», προσέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v