ΣΥΡΙΖΑ: «Μη θέμα» το έγκλημα των Τεμπών για τον Παύλο Μαρινάκη

«Το θεωρεί "μη θέμα" και μετά τις δηλώσεις του CEO του ΟΣΕ κ. Τερεζάκη; Ποια συνομιλία είχε υπόψη του ο κ. Μητσοτάκης όταν έκανε τη δήλωση λίγες ώρες μετά το δυστύχημα ότι αυτό οφείλεται "αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος"». Αντίδραση ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Μη θέμα» το έγκλημα των Τεμπών για τον Παύλο Μαρινάκη

«Ο τοξικός κυβερνητικός εκπρόσωπος καταφεύγει εκ νέου σήμερα στη γνωστή του τακτική: η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα. Τολμά, λοιπόν, για πολλοστή φορά, να χαρακτηρίζει το έγκλημα των Τεμπών «μη θέμα». Δεν ακούσαμε σήμερα για «βδέλλες» (αυτός είναι ο χαρακτηρισμός του για την αντιπολίτευση που στηρίζει την απαίτηση των συγγενών για Δικαιοσύνη) αλλά για… influencers! Μάλλον δεν έχουν φτάσει ούτε στα δικά του χέρια οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Λογικό αφού φροντίζουν από το Μαξίμου να τις κρύβουν επιμελώς.

Ερωτούμε, λοιπόν, τον κ. Μαρινάκη, με τα όσα γνωρίζει τα εξής:

Πρώτον, ενδιαφέρει ή όχι την κυβέρνηση να πληροφορηθεί ποιος έκανε μοντάζ συνομιλιών, δηλαδή αλλοίωση του υλικού μετά από ένα δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων; Το θεωρεί «μη θέμα» και μετά τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ κ. Τερεζάκη στον ραδιοφωνικό Σκάι;

Δεύτερον, ποια συνομιλία είχε υπόψη του ο κ. Μητσοτάκης την 1η Μαρτίου του 2023, όταν έκανε τη δήλωση λίγες ώρες μετά το δυστύχημα ότι αυτό οφείλεται «αποκλειστικά σε ανθρώπινο λάθος». Αυτή που δόθηκε στα ΜΜΕ την ίδια μέρα (δηλαδή την μονταρισμένη) ή αυτές που μεταδόθηκαν τις επόμενες μέρες και τις οποίες επικαλείται σήμερα;

Τρίτον, από χθες το πρωί που δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή» το άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη δεν έχουμε λάβει απάντηση σε ένα βασικό ερώτημα, ενώ έχουμε ακούσει πολλά από Μητσοτάκη - Μαρινάκη.

Επαναφέρουμε λοιπόν το ερώτημα που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης:

Σε συνέντευξη του στον Σταύρο Θεοδωράκη στον Alpha στις 22 Μαρτίου 2023 ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε: «Γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι μετέφερε το εμπορικό τρένο. Δεν υπήρχε τίποτα εύφλεκτο. Δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο στην εμπορική αμαξοστοιχία». Μπορεί σήμερα, ένα χρόνο μετά, να επαναλάβει την ίδια δήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή γνωρίζει ότι έλεγε ψέματα; Τον προκαλούμε να το πράξει!

Κυβερνητικές πηγές: Ανακοίνωση γεμάτη ψεύδη

«Έχουν το θράσος να μιλούν για τοξικότητα αυτοί που κάνουν προεκλογική εκστρατεία στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων και καμπάνια επάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα», απαντούν κυβερνητικές πηγές.

«Σήμερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επανέλαβε το αυτονόητο: ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μονταζιέρας, δηλαδή αλλοίωσης στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση της κοινής γνώμης σχετικά με τις επίμαχες συνομιλίες. Ούτε προέκυψε κάτι τέτοιο από κανένα στοιχείο ή οποιαδήποτε δήλωση», προσθέτουν.

«Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να βγάλει άλλη μια ανακοίνωση γεμάτη ψεύδη με παραπλανητικό τίτλο».

Μαρινάκης: Χυδαία ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία τον κατηγορεί για την αναφορά του σε «μη θέμα» για τα Τέμπη, εξέδωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Οπως επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «σε σημερινή μου συνέντευξη στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις», ερωτηθείς για το θέμα της περιβόητης «μονταζιέρας», απάντησα επί λέξει: «Εδώ μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι «μη θέμα», ως προς την ουσία του ζητήματος των Τεμπών».

Επανέλαβα, δηλαδή, το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας, δηλαδή αλλοίωσης στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνήθη χυδαία τακτική του, έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο γεμάτη ψεύδη, στην οποία ισχυρίζεται ότι δήθεν αποκάλεσα «μη θέμα» την τραγωδία των Τεμπών.

Το χειρότερο είναι ότι κάποια Μέσα Ενημέρωσης δεν μπήκαν καν στον κόπο να ακούσουν την συνέντευξή μου και υιοθέτησαν άκριτα το περιεχόμενο της κατάπτυστης ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι μια τακτική που έχει εφαρμόσει κατά κόρον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όλοι οι υπόλοιποι, όμως, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό του δυστυχήματος των Τεμπών, έχουμε χρέος να προβάλλουμε την αλήθεια και μόνον εκείνη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v