Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπουρχάν Μπαράν: Ζήτησα άρση βουλευτικής ασυλίας, θα δικαιωθώ

«Προσήλθα σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ζητήσω την άρση ασυλίας μου για τη διαλεύκανση προσωπικής δικαστικής μου υποθέσεως η οποία εκκρεμεί εις βάρος μου και για την οποία έχω δηλώσει απερίφραστα ότι είμαι αθώος», δηλώνει.

Μπουρχάν Μπαράν: Ζήτησα άρση βουλευτικής ασυλίας, θα δικαιωθώ

Την άρση της ασυλίας του ζήτησε ο βουλευτής Μπουρχάν Μπαράν ο οποίος τέθηκε χθες του βράδυ με απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη εκτός της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εξ αιτίας ποινικής δικογραφίας που τον αφορά κι εστάλη στη Βουλή από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

«Προσήλθα σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ζητήσω την άρση ασυλίας μου για τη διαλεύκανση προσωπικής δικαστικής μου υποθέσεως η οποία εκκρεμεί εις βάρος μου και για την οποία έχω δηλώσει απερίφραστα ότι είμαι αθώος. Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και ούτε πρόκειται να κρυφτώ ποτέ, πίσω από ασυλίες και διαδικασίες. Μοναδικός μου γνώμονας είναι να αποδείξω καθ' ολοκληρίαν την αθωότητά μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως κάθε Έλληνας πολίτης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις Δικαστικές Αρχές», ανέφερε ο βουλευτής Ξάνθης σε δήλωσή του.

Ο κ. Μπαράν σημείωσε ότι «όσοι επενδύουν πολιτικά εναντίον εμού και του κόμματός μου με αφορμή αυτή την υπόθεση θέλοντας να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο γεγονός, θα διαψευσθούν πανηγυρικά».

Δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται με τις ίδιες αρχές και αξίες για το καλό της κοινωνίας και «δη των πολιτών της Ξάνθης που με εμπιστευτήκαν με την ψήφο τους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v