Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρ. Ράμμος: Εξαιρετική η απόφαση ΣτΕ για τον Ν. Ανδρουλάκη

Εφάρμοσα με απόλυτη σχολαστικότητα το νόμο, είπε για τις ενέργειές του στο θέμα των παρακολουθήσεων ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ. Η Ολομέλεια της Αρχής θα κρίνει το θέμα της ενημέρωσης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Χρ. Ράμμος: Εξαιρετική η απόφαση ΣτΕ για τον Ν. Ανδρουλάκη

«Εξαιρετική» χαρακτήρισε την απόφαση του ΣτΕ για την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο Χρήστος Ράμμος μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών. Θύμισε ότι η Αρχή είχε παρέμβει για εξ αρχής για το συγκεκριμένο νόμο επισημαίνοντας τα προβλήματα και γι’ αυτό αυτή συνιστά «δικαίωση».

Αναφορικά με το τι ακολουθεί είπε ότι θα συνεδριάσει η ολομέλεια της ΑΔΑΕ και θα αποφασίσει το τι θα γίνει με την ενημέρωση του επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

Σε ότι αφορά αυτά που έγιναν στο παρελθόν δήλωσε ότι «μίλησα για τοξικό κλίμα από κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Αν προσέφευγα στη Δικαιοσύνη θα έπρεπε να παραιτηθώ», επεσήμανε «και δεν έχω σκοπό να παραιτηθώ. Ότι εμπόδιο και να ανορθωθεί δεν θα υποχωρήσω».

«Εξόχως προσβλητικό» είναι να λέγεται ότι είχα πολιτικά κίνητρα, απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Ο υπαινιγμός αυτός είναι μια αθλιότητα. Οταν δεν έχουμε επιχειρήματα πετάμε λάσπη και κάνουμε δολοφονία χαρακτήρα».

Εφάρμοσα με απόλυτη σχολαστικότητα το νόμο, είπε για τις ενέργειές του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v