Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hollande: Δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα

Οι συζητήσεις με τη Γερμανία ως προς την επίτευξη σταθερότητας στην Ευρώπη συνεχίζονται, διαμήνυσε ο Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande λίγο πριν την έναρξη της συνόδου Κορυφής. "Δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα" δήλωσε.

Hollande: Δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα
Οι συζητήσεις με τη Γερμανία ως προς την επίτευξη σταθερότητας στην Ευρώπη συνεχίζονται, διαμήνυσε ο Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande λίγο πριν την έναρξη της συνόδου Κορυφής. "Δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα" δήλωσε χαρακτηριτικά. 

Όπως μεταδίδει το Reuters, o κ. Hollande ανέφερε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να εργαστούν στη σύνοδο Κορυφής για τη λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων που θα βοηθήσουν άμεσα τις χώρες που βρίσκονται υπό πίεση.

"Ήρθα ώστε η Ευρώπη να αποκτήσει ένα μεσοπρόθεσμο πλαίσιο που θα της δώσει αυτοπεποίθηση. Ήρθα ώστε η ανάπτυξη να βρεθεί στην καρδιά των δεσμεύσεων μας και ώστε να υπάρξουν αποφάσεις που ελπίζω ότι θα είναι αποδεκτές από όλους και θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε περισσότερη οικονομική δραστηριότητα για τις χώρες που την έχουν ανάγκη" ανέφερε ο κ. Hollande.

"Kαι ήρθα ώστε να υπάρξουν πολύ άμεσες λύσεις για την στήριξη των χωρών που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες στις αγορές, ενώ έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες να διορθώσουν τα δημόσια οικονομικά τους" τόνισε.

"Αν επιτύχουμε να έχουμε περισσότερη ανάπτυξη μέσα από το σύμφωνο που θα υιοθετήσουμε, ένα μακροπρόθεσμο όραμα και άμεσα μέτρα για την στήριξη των κρατών που έχουν καταβάλλει προσπάθειες αλλά δεν μπορούν υποστηρίξουν υπερβολικά υψηλά επιτόκια – τότε θα έχουμε κάνει τη δουλειά μας" υπογράμμισε ο κ. Hollande.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v