Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πληροφορίες κατά Κλίντον έταξαν οι Ρώσοι στον Τραμπ Jr

Ο γιός του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναγκάστηκε να δημοσιεύσει email στα οποία φαίνεται να είχε επαφές με στόχο να λάβει ενοχοποιητικό υλικό για την Χίλαρι Κλίντον.

Πληροφορίες κατά Κλίντον έταξαν οι Ρώσοι στον Τραμπ Jr

Ο Ντόναλντ Τραμπ Jr δημοσίευσε στο twitter email τα οποία αποκαλύπτουν τις συνομιλίες που είχε σχετικά με μια προσφορά για την αποκάλυψη πληροφοριών για την Χίλαρι Κλίντον.

Οι πληροφορίες προέρχονταν από τον Ρομπ Γκόλντστοουν, έναν πρώην Βρετανό δημοσιογράφο, ο οποίος ήθελε να κανονίσει μια συνάντηση του Tραμπ Jr με Ρωσίδα δικηγόρο στις 9 Ιουνίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Jr δημοσίευσε όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον κ. Γκόλντστοουν στο λογαριασμό του στο Twitter, μετά από δημοσίευμα των New York.

Ο κ. Γκόλντστοουν γράφει στα email πως Ρώσος εισαγγελέας έχει προσφερθεί να δώσει στην καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ κάποια επίσημα έγγραφα και πληροφορίες που θα ζημίωναν την Χίλαρι και τις σχέσεις της με τη Ρωσία και τα οποία «θα ήταν πολύ χρήσιμα στον πατέρα σου».

Στα email ο κ. Γκόλντστοουν γράφει ότι οι πληροφορίες είναι πολύ ευαίσθητες αλλά είναι μέρος της στήριξης της Ρωσίας και της κυβέρνησης της προς την υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ανακοίνωση ο Τραμπ Jr αναφέρει πως δημοσίευσε τα email «για απόλυτη διαφάνεια» όσον αφορά τη συνάντηση της 9ης Ιουνίου.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v