ΗΠΑ: Σπάει ρεκόρ η λιανική αγορά στην εορταστική περίοδο

Φέτος οι αγορές μέσω ίντερνετ, αλλά και μέσω των καταστημάτων είναι στα 800 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Mastercard. Τα έσοδα είναι ιδιαίτερα υψηλά για όσους εμπόρους έχουν επενδύσει στον τομέα της τεχνολογίας.

ΗΠΑ: Σπάει ρεκόρ η λιανική αγορά στην εορταστική περίοδο

Ρεκόρ πωλήσεων αναμένεται κατά την εορταστική περίοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς αυξάνεται η καταναλωτική εμπιστοσύνη και η χρήση κινητών συσκευών, παρουσιάζοντας απροσδόκητο όφελος για τους εμπόρους.

Η περίοδος των διακοπών είναι κρίσιμη καθώς ενδέχεται να αντιπροσωπεύει μέχρι και το 40% των ετήσιων πωλήσεων. Φέτος οι αγορές μέσω ίντερνετ, αλλά και μέσω των καταστημάτων είναι στα 800 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Mastercard. Τα έσοδα είναι ιδιαίτερα υψηλά για όσους εμπόρους έχουν επενδύσει στον τομέα της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το Reuters, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι συνολικές πωλήσεις της εορταστικής περιόδου θα ξεπεράσουν την αρχική πρόβλεψη της RetailNext, η οποία είχε εκτιμήσει ότι θα υπάρξει 3,8% άνοδος σε σχέση με πέρυσι. Σύμφωνα με τη Mastercard, υπήρξε ράλι... τελευταίας στιγμής στις χριστουγεννιάτικες on line αγορές, καταγράφοντας άνοδο 18,1%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v