Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sainsbury: Οι πωλήσεις των Χριστουγέννων ξεπέρασαν τις προβλέψεις

Oι πωλήσεις της κατέγραψαν άνοδο κατά 1,1% τις τελευταίες 15 εβδομάδες, στο τελευταίο οικονομικό τρίμηνο, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, την ώρα που ο αναλυτές προέβλεπαν 0,9%. Τα κέρδη προ φόρων αναμένονται να είναι επίσης περισσότερα.

Sainsbury: Οι πωλήσεις των Χριστουγέννων ξεπέρασαν τις προβλέψεις

Ο νούμερο 2 όμιλος σούπερ μάρκετ της Μεγάλης Βρετανίας, Sainsbury, ξεπέρασε ελαφρώς τις προβλέψεις για την πορεία των πωλήσεων τα Χριστούγεννα.

Η εταιρεία, που εξαγόρασε την επιχείρηση λιανικής ηλεκτρικών ειδών και παιχνιδιών Argos το 2016, ανέφερε ότι οι πωλήσεις της κατέγραψαν άνοδο κατά 1,1% τις τελευταίες 15 εβδομάδες – στο τελευταίο οικονομικό τρίμηνο, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, την ώρα που ο αναλυτές προέβλεπαν 0,9%.

Σύμφωνα με το Reuters, τα κέρδη προ φόρων για το 2017-18 αναμένονται να είναι περισσότερα επίσης από τις προβλέψεις, στα 559 εκατ. λίρες, λιγότερα όμως από τα 581 εκατ. που είχε το 2016-17.

Το επικαιροποιημένο ενημερωτικό δελτίο από την WM Morrison και η έκθεση της Kantar που έδειξαν καλή χριστουγεννιάτικη περίοδο, έδωσαν ώθηση χθες στις μετοχές των σούπερ μάρκετ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v