Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Αύξηση καθαρού κέρδους 12% το γ' τρίμηνο

Το καθαρό κέρδος για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου αυξήθηκε στα 105,6 εκατ. ευρώ από 94,7 εκατ. ευρώ, έναν χρόνο νωρίτερα. Τα έσοδα για το τρίμηνο αυξήθηκαν 4%, ενώ μετέφερε 6% περισσότερους επιβάτες.

Ryanair: Αύξηση καθαρού κέρδους 12% το γ τρίμηνο

H Ryanair ανακοίνωσε ότι το καθαρό κέρδος για το τρίτο τρίμηνο κατέγραψε άνοδο 12% καθώς αυξήθηκε η κίνηση, αν και οι τιμές των εισιτηρίων συνέχισαν να μειώνονται.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη ανακοίνωσε ότι το καθαρό κέρδος για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου αυξήθηκε στα 105,6 εκατ. ευρώ από 94,7 εκατ. ευρώ , έναν χρόνο νωρίτερα.

Η εταιρεία με έδρα την Ιρλανδία, σύμφωνα με το MarketWatch, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα για το τρίμηνο αυξήθηκαν 4%, καθώς και ότι μετέφερε 6% περισσότερους επιβάτες. Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 1,40 δισ. ευρώ από 1,35 δισ. ευρώ έναν χρόνο νωρίτερα.

Η εταιρεία είπε ότι αναμένει να μεταφέρει 130 εκατ. επιβάτες στο τρέχον έτος χρήσης ενώ η προηγούμενη οδηγία έκανε λόγο για 131 εκατ. 

Η κίνηση, σύμφωνα με την εταιρεία, θα έχει ανάπτυξη 6% το οικονομικό έτος 2019 με 138 εκατ. επιβάτες, αλλά και ότι τα κόστη επίσης θα αυξηθούν την επόμενη χρονιά. Περιμένει ότι το κόστος καυσίμων θα αυξηθεί κατά περισσότερο από 300 εκατ. ευρώ και ότι θα υποστεί περαιτέρω δαπάνες ύψους 100 εκατ. ευρώ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v