Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τραμπ βλέπει αποχώρηση Κον αν επιβληθούν δασμοί

Υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι που θέλω να αλλάξω στον Λευκό Οίκο, έγραψε σε μήνυμα του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ βλέπει αποχώρηση Κον αν επιβληθούν δασμοί

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του ότι ο επικεφαλής του Οικονομικού Συμβουλίου, Γκάρι Κον, θα αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο αν επιβληθούν δασμοί στο χάλυβα και στο αλουμίνιο, δήλωσαν καλά πληροφορημένες πηγές.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο πρακτορείο, ο κ. Κον κατέβαλε προσπάθειες μαζί με άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους να αποτρέψει την επιβολή υψηλών δασμών που θα αύξαναν τα ρίσκα για εμπορικό πόλεμο.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε έρθει σε επαφή με στελέχη εταιρειών που εξαρτώνται από την αγορά μετάλλων και θα πληγούν από τις κυρώσεις, επιχειρώντας να τους καλέσει στο Λευκό Οίκο και να εξασφαλίσει συναίνεση για πιο ήπιους δασμούς.

Σε μήνυμα του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος υποστήριξε πως μπορεί να υπάρξουν νέες αποχωρήσεις από τον Λευκό Οίκο.

«'Ανθρωποι πάντα έρχονται και φεύγουν και θέλω έναν δυνατό διάλογο προτού πάρω μια απόφαση» ανέφερε ο κ. Τραμπ σε μήνυμα του στο Twitter. «Υπάρχουν ακόμα μερικοί άνθρωποι που θέλω να αλλάξω (πάντοτε αναζητώ την τελειότητα). Δεν υπάρχει χάος, μόνο μεγάλη ενέργεια!»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v