Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζεεχόφερ: Αισιόδοξος για τη συμφωνία με την Ιταλία στο μεταναστευτικό

Ο Σαλβίνι αρνήθηκε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία προκειμένου να δεχθεί πίσω μετανάστες, οι οποίοι έχουν ήδη αιτηθεί χορήγησης ασύλου στην χώρα του. Ο ίδιος, δήλωσε ότι θέλει περισσότερες παραχωρήσεις από το Βερολίνο.

Ζεεχόφερ: Αισιόδοξος για τη συμφωνία με την Ιταλία στο μεταναστευτικό

Ο Γερμανός υπουργός των Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ δήλωσε σήμερα ότι παραμένει αισιόδοξος για την επίτευξη μιας συμφωνίας για τους μετανάστες με την Ιταλία, παρά την απωθητική στάση του Ιταλού αναπληρωτή πρωθυπουργού Ματέο Σαλβίνι.

Ο Σαλβίνι αρνήθηκε χθες, όπως υπενθυμίζει το ΑΠΕ, ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία προκειμένου να δεχθεί πίσω μετανάστες, οι οποίοι έχουν ήδη αιτηθεί χορήγησης ασύλου στην Ιταλία. Ο ίδιος, δήλωσε ότι θέλει περισσότερες παραχωρήσεις από το Βερολίνο.

Ο Ζέεχοφερ είχε ανακοινώσει την Πέμπτη ότι έχει διασφαλίσει μία συμφωνία με την Ιταλία για το συγκεκριμένο ζήτημα στην γραμμή παρόμοιων συμφωνιών που έχουν διαπραγματευτεί με την Ελλάδα και την Ισπανία.

“Εμμένω σε αυτό που είπα: Θα το επιτύχουμε,” δήλωσε ο Ζεεχόφερ κατά τη διάρκεια κομματικής διάσκεψης του βαυαρικού συντηρητικού κόμματός του.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο