Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Εχουν αλλάξει τα αισθήματα μου για Τουρκία

Νιώθω πολύ διαφορετικά για την Τουρκία σήμερα από ότι ένιωθα πριν από δύο ημέρες, τόνισε από το Λευκό Οίκο ο Αμερικανός πρόεδρος.

Τραμπ: Εχουν αλλάξει τα αισθήματα μου για Τουρκία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε τη Δευτέρα ότι δεν έκανε καμία συμφωνία με την Τουρκία για άρση των κυρώσεων με αντάλλαγμα την απελευθέρωση του Αμερικανού πάστορα, τονίζοντας παράλληλα ότι τα αισθήματα του απέναντι στη χώρα έχουν αλλάξει.

«Δεν είχαμε καμία συμφωνία με την Τουρκία» ανέφερε ο κ. Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο σύμφωνα με το Reuters.

«Νιώθω πολύ διαφορετικά για την Τουρκία σήμερα από ότι ένιωθα πριν από δύο ημέρες. Έχω πολύ καλά αισθήματα προς την Τουρκία. Πριν από δύο ημέρες δεν είχα» πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στο Twiiter στην εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, προαναγγέλλοντας συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

«Μόλις μίλησα με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε γνώση του τι μπορεί να συνέβη "στον δικό μας Σαουδάραβα πολίτη"» τόνισε ο κ. Τραμπ.

«Είπε ότι έχουν στενή συνεργασία με την Τουρκία για να βρουν απάντηση. Στέλνω αμέσως τον υπουργό Εξωτερικών μας για συνάντηση με τον Βασιλιά!», ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v