Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεκατρείς νεκροί από πυροβολισμούς σε μπαρ στην Καλιφόρνια

Ο ύποπτος ένοπλος δράστης είναι επίσης νεκρός, ενώ οι τραυματίες είναι τουλάχιστον δώδεκα. Υπήρχαν 200 άνθρωποι μέσα στο μπαρ εκείνη την ώρα, πολλοί εκ των οποίων φοιτητές. Παραμένει άγνωστο το κίνητρο.

Δεκατρείς νεκροί από πυροβολισμούς σε μπαρ στην Καλιφόρνια

Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους συνολικά, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού και του ύποπτου δράστη, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο νυχτερινό κέντρο Borderline Bar and Grill στο Θάουζαντ Όουκς της Καλιφόρνιας, το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα), σύμφωνα με τον σερίφη Geoff Dean.


Οπως μεταδίδουν πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης, o ύποπτος ένοπλος δράστης είναι επίσης νεκρός, ενώ οι τραυματίες είναι τουλάχιστον δώδεκα. Υπήρχαν 200 άνθρωποι μέσα στο μπαρ εκείνη την ώρα.

Πολλοί φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Pepperdine ήταν στο μπαρ όταν ο ένοπλος άνοιξε πυρ, όπως ανακοίνωσε το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Twitter.

Ο σερίφης Sheriff Geoff Dean περιέγραψε τη σκηνή ως φρίκη. «Είναι ένα σκηνικό φρίκης εκεί, υπάρχει αίμα παντού και ο ύποπτος είναι μέρος όλου αυτού, δεν ήθελα να πλησιάσω πολύ κοντά και να ενοχλήσω την έρευνα που γίνεται», τόνισε, προσθέτοντας ότι το κίνητρο του δράστη δεν είναι ακόμη σαφές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v