Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bayer: Τα κέρδη τρίτου τριμήνου υποχώρησαν, οι αγωγές αυξήθηκαν

Ο γερμανικός χημικός και φαρμακευτικός όμιλος σημείωσε ότι οι ενάγοντες που έχουν προσφύγει νομικά για τα ζιζανιοκτόνα με βάση τη γλυφοσάτη, που κατασκεύαζε η Monsanto, έχουν φτάσει τους 9.300, από 8.700 που ήταν στα τέλη Αυγούστους.

Bayer: Τα κέρδη τρίτου τριμήνου υποχώρησαν, οι αγωγές αυξήθηκαν

Απότομη πτώση στα κέρδη τρίτου τριμήνου ανακοίνωσε ότι είχε η Bayer, κυρίως λόγω έκτακτου κέρδους που είχε καταγραφεί την προηγούμενη χρονιά, την ώρα που ο αριθμός των αγωγών σχετικά με τη γλυφοσάτη αυξάνονται.

Όπως μεταδίδει το MarketWatch, τα κέρδη μετά τους φόρους για τη γερμανική εταιρεία κατασκευής χημικών ήταν 2,89 δισ. ευρώ σε σύγκριση με τα 3,88 δισ. έναν χρόνο νωρίτερα. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν, φτάνοντας τα 9,91 δισ. από 8,03 δισ. την προηγούμενη χρονιά.

Η Bayer είχε κέρδη προ φόρων ύψους 3,12 δισ. από την πώληση διάφορων assets στη BASF, οδηγώντας τα κέρδη προ φόρων και τόκων σε τριπλασιασμό –στα 4,42 δισ.

Ο γερμανικός χημικός και φαρμακευτικός όμιλος σημείωσε ότι οι ενάγοντες που έχουν καταθέσει μηνύσεις σχετικά με τα ζιζανιοκτόνα με βάση τη γλυφοσάτη που κατασκεύαζε η Monsanto έχουν φτάσει τους 9.300, από 8.700 που ήταν στα τέλη Αυγούστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v