Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Σαλβίνι: Οι άνθρωποι δεν μπορεί να πεθαίνουν με αυτόν τον τρόπο

θα βρούμε τους υπεύθυνους γι' αυτές τις έξι χαμένες ζωές, τονίζει σε ανακοίνωση του ο υπουργός Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι μετέτρεψαν μία βραδιά πάρτυ σε τραγωδία.

Σαλβίνι: Οι άνθρωποι δεν μπορεί να πεθαίνουν με αυτόν τον τρόπο

«Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πεθαίνουν έτσι», τόνισε ο Ματέο Σαλβίνι, αναπληρωτής Πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών.

«Θα βρούμε τους υπεύθυνους γι'  αυτές τις έξι χαμένες ζωές, αυτούς που από κακία, ηλιθιότητα ή απληστία μετέτρεψαν μία βραδιά πάρτυ σε τραγωδία», πρόσθεσε σε ανακοίνωση του, σύμφωνα με το Reuters. 

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίσθηκαν τη χθεσινή νύχτα κατά την εκδήλωση πανικού μεταξύ του πλήθους που παρακολουθούσε συναυλία σε ντισκοτέκ στην πόλη Κορινάλντο, κοντά στην Ανκόνα της Ιταλίας.

Οπως μεταδίδει το Reuters, τρία κορίτσια, δύο αγόρια και μία μητέρα που συνόδευε το παιδί της στην εκδήλωση έχασαν τη ζωή τους. Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, οι έφηβοι ήταν ηλικίας 14-16 ετών, ενώ η γυναίκα 39. Από τους τραυματίες -τουλάχιστον 100- οι 13 φέρονται να είναι σοβαρά.

«Κάποιος ψέκασε με σπρέι που είχε ουσία που προκαλεί κνησμό, οι νεαροί άρχισαν να απομακρύνονται απότομα, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον. Δυστυχώς, υπάρχουν έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus