Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι δείχνουν στοιχήματα και προγνωστικά για τη Μέι

Ο όγκος των στοιχημάτων αυξήθηκε την Τετάρτη, με τα προγνωστικά να δίνουν στη Μέι θέση νικήτριας στην ψηφοφορία. «Ανευ προηγουμένου» η κίνηση των τελευταίων μηνών. Εχουν παιχτεί πάνω από 100.000 στερλίνες στο αποτέλεσμα.

Τι δείχνουν στοιχήματα και προγνωστικά για τη Μέι

Με την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά της Βρετανίδας Πρωθυπουργού να γίνεται απόψε, οι παίκτες του στοιχήματος ποντάρουν τα χρήματα τους στο μέλλον της χώρας και το δικό της.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, ο όγκος των στοιχημάτων αυξήθηκε την Τετάρτη, με τα προγνωστικά να δίνουν στη Μέι θέση νικήτριας στην ψηφοφορία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Oddschecker, τα στοιχήματα που έχουν παιχτεί έχουν χωριστεί σε 50-50 όσον αφορά το αν θα κερδίσει η Μέι.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πρωθυπουργός έχει 75% πιθανότητες να τα καταφέρει, με τις καλύτερες τιμές για τη νίκη της να δίνουν 1/3 και τις μικρότερες τιμές στο 2/7.

Η κίνηση είναι διπλάσια σήμερα το πρωί στα στοιχήματα πολιτικής, σε σχέση με ολόκληρη τη μέρα πριν από έναν μήνα, με τον όγκο των πολιτικών στοιχημάτων τους τελευταίους μήνες να είναι «άνευ προηγουμένου». Ο Μπόρις Τζόνσον είναι το φαβορί για να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός καθώς έχει εξασφαλίσει 28% όλων των στοιχημάτων που πραγματοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας μέχρι σήμερα το πρωί.

Μέσα σε μιάμιση ώρα, σύμφωνα με το Betfair, έχουν παιχτεί πάνω από £100.000 στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τις πιθανότητες να κερδίσει η Μέι να μειώνονται. Το μεγαλύτερο στοίχημα ήταν ελαφρώς χαμηλότερο από £5.000, με 2/5 να κερδίσει η πρωθυπουργός.

Η Betfair αναφέρει επίσης ότι ο Μπόρις Τζόνσον έχει αντικαταστήσει τον πρώην υπουργό αρμόδιο για το Brexit, Ντομινίκ Ράαμπ, ως πιο αγαπητός για να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος.

Σύμφωνα με τη Ladbrokes, πιο δημοφιλής για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος είναι ο υπουργός Εσωτερικών Σατζίντ Χαβίντ, ενώ οι παίκτες «πιστεύουν όλο και περισσότερο ότι θα γίνει δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v