Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μέι: Δεύτερο δημοψήφισμα θα ήταν καταστροφή για τη χώρα

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση κατά όσων συζητούν το ενδεχόμενο. «Θα διχάσει περισσότερο τη χώρα μας, σε μία στιγμή που πρέπει να εργαστούμε για να την ενώσουμε», θα τονίσει.

Μέι: Δεύτερο δημοψήφισμα θα ήταν καταστροφή για τη χώρα

Επίθεση κατά όσων υποστηρίζουν τη διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit αναμένεται να κάνει σήμερα η Τερέζα Μέι, σύμφωνα με το Bloomberg.

Μετά τις κατηγορίες κατά του Τόνι Μπλερ για υπονόμευση των διαπραγματεύσεων, με την υποστήριξη μίας δεύτερης ψηφοφορίας, αναμένεται να τονίσει σήμερα ότι κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό για την αξιοπιστία της χώρας.

Ο υπουργός Προεδρίας και νούμερο 2 της βρετανικής κυβέρνησης Ντέιβιντ Λίντινγκτον, όπως και ο επικεφαλής προσωπάρχης της Τερέζα Μέι, Γκάβιν Μπάργουελ, όταν ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο δεύτερου δημοψηφίσματος, τόνισαν ότι είναι αρνητικοί, αν και υπήρχαν φήμες ότι το συζητούν.

Ένα ακόμη δημοψήφισμα «θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά στην ακεραιότητα της πολιτικής μας, καθώς θα έλεγε σε εκατομμύρια που εμπιστεύονται τη δημοκρατία, ότι η δημοκρατία δεν υλοποιείται», θα πει η Μέι, σύμφωνα με την προγραμματισμένη δήλωσή της στο κοινοβούλιο, η οποία δημοσιεύθηκε από το γραφείο της.

«Θα διχάσει περισσότερο τη χώρα μας, σε μία στιγμή που πρέπει να εργαστούμε για να την ενώσουμε», σημείωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v