Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Samsung: Προβλέπει ετήσια πτώση 28% στα κέρδη το δ΄ τρίμηνο

Αναμένει πωλήσεις περίπου 59 τρισ. γουόν, χαμηλότερα από τα 62,8 τρισ. που εκτιμούσαν οι οικονομολόγοι δημοσκόπησης του Reuters και 10,57% χαμηλότερα από πέρυσι. Κέρδη και πωλήσεις είναι πολύ χαμηλότερα από τις προσδοκίες.

Samsung: Προβλέπει ετήσια πτώση 28% στα κέρδη το δ΄ τρίμηνο

H Samsung Electronics ανακοίνωσε την Τρίτη ότι αναμένει τα κέρδη τετάρτου τριμήνου να είναι μειωμένα, λόγω της πιο αδύναμης ζήτησης για τσιπ μνήμης και του αυξανόμενου ανταγωνισμού στον τομέα των smartphone. 

Η τεχνολογική εταιρεία της Νότιας Κορέας προέβλεψε ότι τα λειτουργικά κέρδη για τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο θα είναι περίπου 10,8 τρισ γουόν Κορέας ($9,67 δισ.) ή 28,71% χαμηλότερα από έναν χρόνο νωρίτερα.

Το νούμερο δεν είναι σε συμφωνία με τις προσδοκίες της αγοράς, καθώς κινείται 18,18% χαμηλότερα από τα 13,2 τρισ. που είχαν προβλέψει οι αναλυτές, όπως μεταδίδει το CNBC.

Οι πωλήσεις για το τέταρτο τρίμηνο προβλέπονται περίπου 59 τρισ. γουόν, χαμηλότερα από τα 62,8 τρισ. γουόν που εκτιμούσαν οι οικονομολόγοι δημοσκόπησης του Reuters και 10,57% χαμηλότερα από πέρυσι.
  
   
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v