Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nikkei: Η Apple ρίχνει 10% την παραγωγή iPhone

H εταιρεία έχει ζητήσει ήδη δύο φορές τους τελευταίους δύο μήνες από τους προμηθευτές της να μειώσουν την παραγωγή των iPhone XR, XS και XS Max. Στα 40-43 εκατ. υποχωρεί ο συνολικός αριθμός των smartphone.

Nikkei: Η Apple ρίχνει 10% την παραγωγή iPhone

Μείωση της παραγωγής σε τρία μοντέλα iPhone κατά 10%, το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου, θα κάνει η Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα της  Nikkei Asian Review. Την περασμένη εβδομάδα οι μετοχές της τεχνολογικής εταιρείας υποχώρησαν μετά την ανακοίνωση των απογοητευτικών πωλήσεων iPhones και την πρόβλεψη για αρκετά χαμηλότερα έσοδα το τρίμηνο των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Όπως μεταδίδει το MarketWatch, η εφημερίδα σημειώνει ότι η Apple έχει ζητήσει ήδη δύο φορές τους τελευταίους δύο μήνες από τους προμηθευτές της να μειώσουν την παραγωγή των iPhone XR, XS και XS Max. Το τελευταίο αίτημα έγινε πριν την ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τη Nikkei, η κίνηση θα μειώσει τον συνολικό αριθμό iPhones αυτό το τρίμηνο από το προηγούμενο εκτιμώμενο εύρος μεταξύ 47 εκατ. και 48 εκατ. σε 40-43 εκατ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v