Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελον Μασκ: Η Tesla θα μειώσει 7% το προσωπικό της

Αναφέρθηκε στον «δύσκολο» δρόμο που υπάρχει μπροστά ενώ υπογράμμισε ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει τη δύσκολη πρόκληση του «να κάνει τα αυτοκίνητά μας, τις μπαταρίες και τα φωτοβολταϊκά προϊόντα ανταγωνιστικά».

Ελον Μασκ: Η Tesla θα μειώσει 7% το προσωπικό της

Κατά 7% θα μειώσει το προσωπικό της η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla, όπως δήλωσε ο CEO της εταιρείας Ελον Μασκ, μέσω email που έστειλε σε όλους τους εργαζόμενους.

Ο Μασκ αναφέρθηκε στον «δύσκολο» δρόμο που υπάρχει μπροστά και είπε ότι η εταιρεία έχει στόχο μικρό κέρδος για το προσεχές τρίμηνο. Υπογράμμισε επίσης ότι η Tesla αντιμετωπίζει τη δύσκολη πρόκληση του «να κάνει τα αυτοκίνητά μας, τις μπαταρίες και τα φωτοβολταϊκά προϊόντα ανταγωνιστικά οικονομικά».

«Τα προϊόντα της εταιρείας είναι ακόμη ακριβά για τον περισσότερο κόσμο», τόνισε, προσθέτοντας ότι το 4% κέρδος του τρίτου τριμήνου οφείλεται κυρίως στις πωλήσεις των πιο ακριβών Model 3 στη Βόρεια Αμερική.

«Το τέταρτο τρίμηνο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι είχαμε κέρδος, αλλά μικρότερο από το προηγούμενο τρίμηνο». Οι αλλαγές στο προσωπικό θα γίνουν παράλληλα με την ενδυνάμωση της παραγωγής του Model 3.

Η μετοχή της Tesla κάνει βουτιά 7,8% στο premarket trade.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v