Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ-Κίνα: Νέος κύκλος εμπορικών διαπραγματεύσεων στο Πεκίνο

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη κι ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων θα επικεντρωθεί στην άσκηση πιέσεων στο Πεκίνο, για την υλοποίηση δομικών μεταρρυθμίσεων.

ΗΠΑ-Κίνα: Νέος κύκλος εμπορικών διαπραγματεύσεων στο Πεκίνο

Οι Αμερικανοί διαπραγματευτές προετοιμάζονται για να ασκήσουν πιέσεις στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα, σχετικά με τις απαιτήσεις που έχει διατυπώσει την τελευταία διετία η Ουάσινγκτον για τα πνευματικά δικαιώματα των αμερικανικών εταιριών.

Στόχος των πιέσεων αυτών είναι η επίτευξη μιας διμερούς συμφωνίας, ώστε να αποφευχθεί η επιβολή νέων αμερικανικών δασμών στις κινεζικές εισαγωγές εντός της αγοράς των ΗΠΑ.

Ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων αρχίζει την Δευτέρα στο Πεκίνο, μετά την ολοκλήρωση ενός πρόσφατου κύκλου διαπραγματεύσεων στην Ουάσινγκτον, την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς την επίτευξη συμφωνίας.

Μετά τις διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν, η αμερικανική πλευρά δήλωσε ότι χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε χθες, όπως θυμίζει το ΑΠΕ, ότι οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη κι ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων θα επικεντρωθεί στην άσκηση πιέσεων στο Πεκίνο, για την υλοποίηση δομικών μεταρρυθμίσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v