Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Επικό χρηματιστηριακό κραχ, εάν δεν εκλεγώ ξανά!

Εάν κάποιος, εκτός από εμένα, αναλάβει, θα καταρρεύσει η αγορά, σημειώνει στο Twitter. Με συγκέντρωση στο Ορλάντο, ξεκινάει την Τρίτη η εκστρατεία του.

Τραμπ: Επικό χρηματιστηριακό κραχ, εάν δεν εκλεγώ ξανά!

Προειδοποιήσεις απηύθυνε σήμερα ο Αμερικανός Πρόεδρος, ενόψει της προετοιμασίας του για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής καμπάνιας για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι αντιμέτωπες με επικό χρηματιστηριακό κραχ, εάν δεν εκλεχθεί ξανά.

«Εάν κάποιος, εκτός από εμένα, αναλάβει, θα υπάρξει Χρηματιστηριακό Κραχ, που παρόμοιο δεν θα έχουν ξαναδεί στο παρελθόν!», τονίζει στους 61 εκατ. ακολούθους του στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Ο Τραμπ ξεκινάει επισήμως την εκστρατεία του την Τρίτη, με συγκέντρωση στο Ορλάντο, στη Φλόριντα. «Η Τρίτη θα είναι Μεγάλη Μέρα και Μεγάλο Πλήθος», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει υποστηρίξει αρκετές φορές φέτος, ακόμη και την Παρασκευή, σε συνέντευξή του στο «Fox & Friends» ότι το αμερικανικό χρηματιστήριο θα ήταν πολύ υψηλότερα, εάν η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα δεν είχε αυξήσει τέσσερις φορές τα επιτόκια το 2018.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v