Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H WeWork απολύει 2.400 υπαλλήλους

Οι απολύσεις είναι μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να γίνει πιο αποτελεσματική και να εστιάσει και πάλι στην κύρια δραστηριότητα του διαμοιρασμού γραφείων.

H WeWork απολύει 2.400 υπαλλήλους

H WeWork θα απολύσει 2.400 υπαλλήλους σε μια προσπάθεια να περιορίσει το κόστος και να αναπροσαρμόσει το μέγεθος της εταιρείας, ανακοίνωσε η εταιρεία στο CNBC.

Στην ανακοίνωση, εκπρόσωπος της WeWork δήλωσε στο CNBC ότι οι απολύσεις είναι μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να γίνει πιο αποτελεσματική και να εστιάσει και πάλι στην κύρια δραστηριότητα του διαμοιρασμού γραφείων.

«Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από εβδομάδες σε περιοχές σε όλο τον κόσμο και συνεχίστηκε αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ» σημείωσε ο εκπρόσωπος. «Αυτή η μείωση του προσωπικού επηρεάζει περίπου 2.400 υπαλλήλους παγκοσμίως, οι οποίοι θα λάβουν αποζημίωση, επιδόματα και άλλες μορφές βοήθειας για να διευκολυνθούν στην επαγγελματική τους μετάβαση. Πρόκειται για τρομερά ταλαντούχους επαγγελματίες και είμαστε ευγνώμονες για τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν στην οικοδόμηση της WeWork την τελευταία δεκαετία» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v