Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Black Friday: Εξυπνη στρατηγική για online αγορές

Η μέρα αύριο «ζητάει» προσωπικούς λογαριασμούς σε εμπορικές ιστοσελίδες, προϋπολογισμό και λίστα. Συμβουλές και υπενθυμίσεις για το πώς μπορείς να είσαι πιο έτοιμος και να γλιτώσεις περισσότερα χρήματα στις διαδικτυακές αγορές.

Black Friday: Εξυπνη στρατηγική για online αγορές

Συμβουλές για διαδικτυακό shopping κατά τη διάρκεια των προσφορών της Black Friday δίνει το MarketWatch:

1.       Κάνε λίστα

Τα έξυπνα ψώνια ξεκινούν με σχεδιασμό. Φτιάξε έναν προϋπολογισμό για να ξέρεις ακριβώς πόσα μπορείς να διαθέσεις. Μετά, κάνε μία λίστα.

Οι έμποροι συνήθως κυκλοφορούν τις προσφορές τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των εφαρμογών τους. Αναζήτησέ τα για να διαλέξεις προϊόντα κοντά στην τιμή που θέλεις.

2.       Βάλε πρόγραμμα

Κάποια ντιλ ξεκινούν νωρίτερα. Βάλε υπενθύμιση ή σημείωσέ τα στο ημερολόγιο. Κάποιες συγκεκριμένες προσφορές μπορεί να βγουν σε συγκεκριμένη ώρα στο ίντερνετ.

3.       Φτιάξε λογαριασμούς σε ιστοσελίδες

Ετοίμασε τους λογαριασμούς σου σε εμπορικά site που σχεδιάζεις να επισκεφθείς, για να γλιτώσεις χρόνο και να ολοκληρώσεις πιο γρήγορα τις συναλλαγές.

4.       Σύγκρινε τιμές

Γιατί να ρισκάρεις; Πριν ολοκληρώσεις την αγορά σου, άνοιξε ένα νέο παράθυρο και κάνε μία γρήγορη αναζήτηση σε άλλους εμπόρους.

5.       Χρησιμοποίησε κουπόνια

Κάποιες εταιρείες προσφέρουν κουπόνια στα προϊόντα τους, ως έξτρα κίνητρο για αγορές. Στο παρελθόν η Victoria Secret είχε συμπεριλάβει προωθητικά κουπόνια στις διαφημίσεις της εταιρείας για τη Black Friday.

6.       Αναζήτησε πιο φθηνή ή ακόμη και δωρεάν αποστολή

Πολλοί έμποροι αλλάζουν την πολιτική αποστολών κατά τη διάρκεια των εορτών. Εξέτασε μήπως σε συμφέρει να παραλάβεις από το κατάστημα, σε περίπτωση που μπορείς να αποφύγεις την αποστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v