Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Xαφτάρ εκφράζει την υποστήριξή του στη ρωσική πρωτοβουλία

Εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στη ρωσική πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στη Λιβύη, τονίζει σε επιστολή του προς τον Πούτιν ο Χαλίφα Χαφτάρ.

O Xαφτάρ εκφράζει την υποστήριξή του στη ρωσική πρωτοβουλία

Ο Διοικητής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (ΛΕΣ), στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, σε επιστολή του προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, εκφράζει την υποστήριξή του στη ρωσική πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών για τη Λιβύη στη Μόσχα, ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου, δημοσιοποιώντας το πλήρες κείμενο της επιστολής.

Παράλληλα ο στρατάρχης Χαφτάρ, ο οποίος αποκαλεί τον πρόεδρο Πούτιν «αγαπητό του φίλο», αποδέχεται πρόταση του Ρώσου προέδρου να επισκεφθεί τη Μόσχα για να συνεχίσει τον διάλογο που άρχισε.

«Εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στη ρωσική πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στη Λιβύη. Επιβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρόσκλησή σας να επισκεφθούμε τη Ρωσική Ομοσπονδία για να συνεχίσουμε τον διάλογο που ξεκίνησε», γράφει στην επιστολή του ο Χαφτάρ.

Η επιστολή του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ρωσικής Ομοσπονδίας Β. Β. Πούτιν, αγαπητέ μου φίλε!

Σας εκφράζω προσωπικά την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση για τις προσπάθειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της ειρήνης και της σταθερότητας στη Λιβύη.

Σας ευχαριστώ και εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στη ρωσική πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στη Λιβύη. Επιβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρότασή σας να επισκεφθούμε τη Ρωσική Ομοσπονδία για να συνεχίσουμε τον διάλογο που ξεκίνησε.

Δεχθείτε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v